Landsail LS988

Landsail modell LS988 är däcken som inte släpper greppet i första taget från vägbanan. Dessa har fått mycket bra kritik från användare, till exempel att greppet vid torrt väglag så var det 75 % som var mycket nöjda med däcken. Samtidigt som Landsail är sköna och komfortabla att för att ta sig tryggt och säkert från A till B.

Billiga däck med lång livlängd

Däcken Landsail LS988 är ett bra alternativ för den som är intresserad av att inte lägga hela sin lön på nya däck. Fördelen med dessa däcken är att det är en lång livlängd samtidigt som man inte behöver ge avkall på körförmågan. Vilket gör att det går att färdas många mil på vägarna både i vått och torrt.

Viktigt att kunna lita på däckenLandsail LS988

Det är ju ändå däcken som är en av de viktigaste sakerna på bilen. För det är dem som skiljer den tunga bilen från vägbanan och förhoppningsvis förhindrar att man hamnar i diket. Har man då inte däck som uppfyller alla kraven och ligger stadigt på vägen samt funkar i alla väder, är det inte kul! Men Landsail LS988 gör att man alltid kan känna sig trygg och säker på sin färd och tar dig dit du ska.

Däcken för alla väder

Landsail modell LS988 är de däck som går att lita på oberoende på vilket väder som du kör i. Dessa är dessutom ett av de däcken som tillhör budgetmodellerna och att de dessutom har en lång livlängd gör inte saken sämre. Detta har konstateras i de flertal tester under olika förutsättningar, men också att användarna har fått sagt sin mening om Landsail.

Bra och prisvärt alternativ. Handlas gärna igen! Landsail LS988 har vi sålt sedan 2017-05-15 och hittills haft 0 klagomål vilket är fantastiskt. Som sagt, prisvärt alternativ! Slår garanterat alla andra lågprisdäck

Juan Mendoza

CEO, Däcklogistik