Landsail LS388

Touringdäck skapades för att användas på sommaren. Däcken finns i många olika storlekar vilket gör att det går att använda på små och medelstora personbilar. Det är en produkt som ger mycket prestanda för pengarna. De produceras i Kina men är anpassade för europeiskt väglag.

Landsail LS388 är bra sommardäck

Landsail LS388 har i tester presterat mycket bra. De har ett lågt rullmotstånd vilket i sin tur leder till minskad bränsleförbrukning. Det är bra både för miljön och plånboken att det går åt mindre bränsle. Minskad ljudnivå är en annan sak som däcket visat prov på i olika tester vilket alltid är skönt för både förare och passagerare.

LS388 modellen är ett fantastiskt däck

Landsail LS388 har ett mycket bra väggrepp. På våta väglag har däcket bra bromsgrepp. Som förare är det skönt att kunna lita på att däcken på bilen presterar väldigt bra vid behov. Om du behöver bromsa tvärt för en älg eller något annat som kommer ut på vägen plötsligt är det viktigt att kunna bromsa snabbt.

Landsail LS 388 – Ultrahög prestanda

Landsail LS388 är ett mångsidigt däck med mycket hög prestanda. Det är anpassat för de flesta personbilar och ger dig som förare trygghet i trafiken. Ljudet i bilen är väldigt lågt och bilen kommer rulla enkelt tack vare lågt motstånd. Däcket passar dig som vill ha mycket för pengarna. Med hög kvalitet hela vägen är däcket ett självklart val för många.

Mer info?

Klippet visar egenskaperna och fördelarna med LS388

– Visst är det svårt att läsa den här texten när allt blinkar? När du kör med dåliga däck är känslan nästan likadan. Det gungar, låter och vibrerar i ratten. Det är tråkigt att så pass många köper rena skräpdäck när det finns så mycket annat bra att välja mellan i lågprissegmentet säger Tomas, webmaster på Landsail-däck.se