Landsail LS588

Landsail är det nyaste däckmärket från företaget Sentury tires som har över 80 års erfarenhet i däckvärlden. De har ett stort utbud av däck till alla olika sorters bilar. De erbjuder både sommar- och vinterdäck. Landsail kom ut på marknaden 2010 som företagets andra märke efter deras första storsäljare som var Delinte. Däcken finns nu i mer än 150 länder och regioner över hela världen. Företaget fortsätter växa år efter år och vill stanna i toppen av däckmärken även i framtiden.

Välj Landsail ls588

Med hjälp av sina 80 års erfarenhet och den europeiska teknologin har man skapat däck som ska passa alla målgrupper. Landsail ls588 är ett åretruntdäck som ger dig allt du behöver. Bra grepp på både torra och våta underlag som ger dig en kort bromssträcka och ger dig kontroll vid vattenplaning. En kort bromssträcka är den viktigaste säkerhetsaspekten i alla lägen. Utöver den så får du lågt däckljud och låg bränsleförbrukning.

Landsail har snabbt klättrat i däckvärlden med sina högpresterande produktioner. Sentury tire som är huvudbolaget vill bygga sitt namn starkare allt eftersom och stanna som ett av de ledande däckföretagen i världen. De vill med sin innovativa däckdesign ge kunderna bra däck till humana priser och sedan hjälpa kunderna genom hela däckets livslängd. Sentury vill ge kunderna en annan upplevelse än de är vana vid och bygga sig ett starkt namn som stannar kvar i toppen av däckföretagen.

Däck för alla bilar och människor

Landsail gör däck som passar för alla sorters bilar. Med alla olika varianter kan alla hitta sin favorit. Kör du SUV, Van eller en vanlig passagerarbil så har Landsail däck för dig. Du hittar både sommar-, vinter- och åretruntdäck och dessutom en punkteringsfri variant. Landsail har fått goda betyg i EUs kvalitetsmärkning som funnits sen 2012. Landsail ls588 har fått varierande men goda betyg i testet enligt EU standarden.

Landsail ls588 har fått gott omdöme både i tester som av kunderna i sina recensioner. Kunderna är positivt överraskade över däckets egenskaper och framhåller främst väggreppet och ljudnivån. Prisläget är något de flesta kunderna är mycket nöjda med. Många kunder är förvånade över det däck som fås i denna prisnivå och framhåller då att däcken absolut kan mäta sig med de större märkena. I andra länder säljs detta som ett åretruntdäck men i Sverige och framförallt de norra delarna får man nog klassa det som ett sommardäck.

Uppstickaren som kommit för att stanna

Landsail är det nya däcket från det erfarna företaget. Relativt nytt på marknaden men har vuxit snabbt under sin korta tid. Företaget är fast beslutna att bli kvar och etablera sig i det högre skiktet bland däcktillverkarna. Företaget vill ge kunden en upplevelse och service utöver det vanliga som de är vana vid. Enligt de recensioner man kan hitta om dessa däck idag så är det inte alls nåt tokigt val att testa Landsail nästa gång det är dags att byta däck.